27.10.2016, 09:55

У Києві жінку вдарили по голові та відібрали особисті речі

Настя Миловидова | Всі новини автора

До чергової частини управління поліції у Дарницькому районі столиці звернулася жінка, яка повідомила, що невідомий вдарив її по голові, відібрав сумку з мобільним телефоном і гроші. Подія сталася біля будинку на вулиці Здолбунівській.

Цю новину передає Час Пік із посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.<

Близько 2-ї годині ночі до чергової частини управління поліції у Дарницькому районі столиці звернулася жінка. Правоохоронцям вона повідомила, що невідомий вдарив її по голові та забрав особисті речі.

За місцем виклику правоохоронці встановили: 33-річна киянка вночі поверталася додому від друзів. Підійшовши до свого будинку, побачила чоловіка, який підбіг до неї та вдарив по голові. Скориставшись її розгубленістю, зловмисник відібрав сумку, мобільний телефон і гроші. Із викраденим він втік, а потерпіла, прийшовши до тями, відразу викликала поліцію та швидку.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання зловмисника.

 

Теги новин: