02.11.2016, 13:50

В Одеській області 48-річний чоловік згвалтував маленьку дівчинку

Настя Миловидова | Всі новини автора

Працівники карного розшуку Лиманського відділу поліції затримали 48-річного чоловіка, який зґвалтував 6-річну дівчинку. Лікарі діагностували у дитини тяжкі ушкодження статевих органів. На теперішній час загрози для життя та здоров’я малолітньої потерпілої немає.

Цю новину передає Час Пік із посиланням на Відділ комунікації поліції Одеської області.<

Дівчинку терміново доставили до центральної районної лікарні та надали медичну допомогу. Лікарі діагностували у неї тяжкі ушкодження статевих органів. На теперішній час загрози для життя та здоров’я малолітньої потерпілої немає.

Працівники поліції під час подворового обходу з’ясували: коли мати дівчинки пішла до пасовища для вигону худоби, односельчани бачили у їхньому дворі мешканця цього ж села.

Поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився 48-річний сусід потерпілої, виходець з однієї з країн далекого зарубіжжя. Чоловік з 2003 року легально проживає в Україні разом з дружиною і дітьми.

Зараз зловмисника затримано. Відносно нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Ґвалтівнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

 

 

Теги новин: