08.11.2016, 09:40

На Харківщині чоловік напав на дівчину, яка вийшла з електропоїзду

Настя Миловидова | Всі новини автора

На Харківщині п`яний чоловік напав на дівчину та відібрав у неї рюкзак з особистими речами.

З відповідною заявою до чергової частини Нововодолазького відділення поліції звернулася 19-річна студентка місцевого коледжу. Дівчина запам’ятала нападника та детально описала його зовнішність правоохоронцям.<

Цю новину передає Час Пік із посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

В ході проведення розшукових дій оперативні працівники затримали зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 21-річний місцевий молодик.

Правоохоронці з’ясували, що ввечері чоловік на залізничній станції поблизу села Липкуватівка вживав спиртні напої. Побачивши дівчину, яка вийшла з електропоїзду одна з мобільним телефоном в руках, він вирішив напасти на неї та непомітно пішов слідом.

Чоловік наздогнав жертву, підійшов ззаду та приставив до її шиї предмет, схожий на ніж. Потім повалив дівчину на землю, вихопив з рук мобільний телефон,зірвав рюкзак, в якому знаходились особисті речі потерпілої та 80 гривень, і втік у невідомому напрямку.

Речові докази вилучені.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

 

Теги новин: