06.12.2018, 16:45

Новорічні свята в готелі "Лісова пісня" в Трускавці

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Зустріч такого свята, як Новий рік, повинна пройти у атмосфері незабутніх емоцій та найкращих вражень. Родинне свято можна провести не тільки вдома, а й у наймальовничішому куточку України.

Свої двері на Новий рік Лісова Пісня відчиняє для кожного бажаючого! Готельний комплекс має багато цікавинок для усіх категорій відпочивальників. Первозданна природа Трускавця чарує своєю красою. Посеред цього райського куточку і розташований готель. <

Номерний фонд готелю розпочинається з 1-3-містних номерів економ класу та закінчується люкс-апартаментами. У кожному номері є все необхідне для комфортного проживання у новорічну ніч та на зимові свята. Електрична плита дозволяє готувати їжу. Необхідна техніка та міні-бар додадуть атмосфери затишку та комфорту.

На Новий рік Лісова пісня може запропонувати не тільки готування власноруч, але й можливість скуштувати авторські страви від шеф-кухаря ресторану. Атмосфера затишку та святкового настрою дозволить усім гурманам спробувати нові гастрономічні смаколики. Після гарного застілля, можна перейти до лоббі-бару, де є безліч варіантів для продовження відпочинку. Окрім посиденьок є й активний відпочинок.

Для любителів водних процедур на Новий рік Лісова пісня пропонує плавальні басейни на будь-який смак. Діти та сімейні пари будуть у захваті від басейну з водоспадом. Тепла вода дозволяє розважитися та пограти в активні ігри у басейні. Для поціновувачів оздоровчих процедур є басейн з контрастною водою, для отримання заряду енергії та запуску процесу відновлення організму. Можна також відпочити у релакс-кімнаті чи попаритися у сауні.

На Новий рік Лісова пісня має чудові оздоровчі пропозиції. Лікувальні процедури та профілактичні обстеження проводяться спеціалістами зі світовим ім’ям. Також є косметичні та спа-процедури, що здатні омолодити клієнтів та надати їм бадьорості. Сучасний тренажерний зал підтримає організм гостей у тонусі. Лісова пісня має спеціальні новорічні пропозиції для гостей, а саме:

  • Шоу програму та безліч святкових заходів;

  • Шоу аніматорів для дітей та дорослих;

  • Музикальну програму за участі віртуозних музикантів;

  • Казкова зустріч із Дідом Морозом та Снігуронькою;

  • Розважальна програма та дискотека до світанку.

Окрім культурної програми є і екстремальний відпочинок. Цінуєте адреналін та швидкість? Тоді перегони на квадроциклах саме для вас! Заїзди на позашляховиках дозволяють відчути міць авто та подолати будь-які перешкоди. Політ над мальовничим Трускавцем на повітряній кулі – незабуті емоції для