28.05.2019, 21:07

Вибираємо гардероб на літо 2019 року

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Якщо ви хочете підтримувати свій гардероб в актуальному стані, у зірок світового вуличного стилю знайдеться потрібне вам натхнення. Тут ми зібрали кращі тренди сезону, щоб ви додали їх в список покупок.
Визначивши той стиль, який вам найбільше подобається, ви можете відправитись на простори Інтернет-каталогу https://vsisvoi.ua/ і зібрати свій новий образ на літо.

Boiler Suits
Протягом цього місяця моди у всіх великих містах моди з'явилися різні дизайнерські проекти. Звичайно, один особливий стиль виділявся з багатьох. Спочатку розроблені як захисний одяг для ручної праці, спецівки перекочували й вищу моду. Щоб створити образ, просто виберіть колір і крій, який вам більше підходить. Ці комбінезони з довгими рукавами доступні в різних фантастичних стилях. У вас не виникне проблем з нестачею в виборі. <

Наплічники
У цьому виставковому сезоні помітна тенденція на стьобані тканини. Це також призвело до пишних плечей як на сукнях, так і на блузках. Одночасно ефектні й стильні, ці рукава додали кумедну родзинку 80-х років до сучасного одягу. Спробуйте самі, якщо вам потрібен модний денний стиль. Все ж слідкуйте за тим, щоб інші частини вашого образу були більш приземленими, і ви не виглядали сильно зухвало.

Неоготика
Ви готові прийняти свою темну сторону? Якщо це так, то спробуйте неоготичний образ. Щоб носити тренд, з'єднайте чорний ансамбль з модними фігурами. По суті, ви можете носити те, що вам подобається, але не забувайте зберігати загальну похмуру й примхливу атмосферу ​​з шикарною родзинкою. Крім того, розгляньте додавання темно-червоних губ.

Ковшові капелюхи
Ковшові капелюхи знову повернулися. Так, символічний аксесуар 90-х є обов'язковим елементом для поточного сезону, і, безсумнівно, повинен бути у вашому списку покупок, якщо у вас його ще немає. Ці повсякденні й класні капелюхи, що захищають від сонця, ідеально підходять для ансамблів вихідного дня. Є безліч варіантів забарвлень і деталей, які підійдуть під будь-який образ. Носіть їх з сукнями, пихатими костюмами, комбінезонами та багатьом іншим.

Печворк
Печворк більше не просто ремесло, яким у вільний час займається ваша бабуся. Це також одна з останніх тенденцій моди. На вулицях, де проходили покази мод від Парижа до Нью-Йорка, з'явився печворк на сукнях, комбінезонах, штанах і іншому одязі. Кольоровий і креативний зовнішній вигляд: зшиваємо контрастні шматочки тканини для досягнення еклектичного і привабливого дизайну. Щоб створити образ, зробіть так, щоб ваш печворк був в центрі вашого наряду, поєднуючи його з простими, однотонними предметами одягу та аксесуарами.
Це одні з найбільш широких трендів на літо 2019 року. Прикупите собі кілька моделей на Всі. Свої та створіть чарівний образ, який запам'ятається кожному.