04.04.2021, 15:33

Будівництво сучасних торгівельних центрів

Саша Юркевич | Всі новини автора
строительство новых торговых центров

Торгівельний центр – це великий за площею об’єкт, територію якого можуть займати різноманітні магазини, кафе, дитячі кімнати, кінотеатри та інші організації, які надають клієнтам свої послуги. Кожного дня до центру приходить дуже багато людей, тому це не лише прибуткова справа, але й дуже відповідальна. Така будівля повинна відповідати всім необхідним нормам і технічним стандартам, а також мінімізувати можливий ризик та наслідки, пов’язані з пожежею та іншими стихійними лихами.

Переваги сталевих будівель широкого спектру призначення

Для виконання високих вимог та досягнення бажаного результату потрібен професійний генеральний підрядник, а також група працівників зі стажем, які добре виконають всі основні види робіт. Тільки в цьому випадку будівництво нових торгівельних центрів стане запорукою успіху. Підприємство LLENTAB розробляють та реалізують багатофункціональні сталеві будівлі, які використовуються для широкого призначення.

Серед переваг таких центрів слід виділити:

  • проектування торгівельних приміщень, що не передбачають центральні колони;
  • міцні та надійні конструкції;
  • використання лише якісних матеріалів;
  • короткий термін проектування та будівництва;
  • доступність та гарантія робіт;
  • великий вибір огороджувальних конструкцій.

Будівництво таких магазинів включає всі необхідні елементи, серед яких ворота, евакуаційні двері, вітрини тощо. В кінцевому результаті замовник отримує приміщення, яке одразу готове до експлуатації. Більш того, такі роботи не займають багато часу, а доступні ціні на матеріали приємно здивують кожного клієнта.

Ці будівлі підходять для будь-якого призначення. Їх часто використовують для продажу будівельних товарів, а також одягу, меблів та іншого. Авторитетність компанії LLENTAB підтверджують відомі клієнти, серед яких AUDI, VOLKSWAGEN, ВМW та інші. Ці автосалони віддають перевагу металевим конструкціям і це недивно, адже вони мають сучасний, привабливий зовнішній вигляд і чудові теплоізоляційні характеристики.

Проектування та типи швидкомонтованих будівель

Виділяють типові та нетипові проекти. Перший варіант призначений для масового будівництва ШМБ (швидкомонтованих будівель) із металевих конструкцій. Такий проект значно скоротить терміни на виготовлення каркасу та монтажних робіт. Він має універсальний характер та розробляється таким чином, щоб будівля підходила більшості замовників.

Індивідуальний проект передбачає ексклюзивну розробку всієї документації, під час якої враховуються всі побажання клієнта. Однак будь-яка з розробок завжди відповідає сучасним стандартам.

Виділяють такі типи ШМБ:

  • металевий каркас та сендвіч-панелі;
  • каркас та панелі з дерева;
  • полегшений каркас з двосторонньою обшивкою та внутрішнім утеплювачем;
  • блочно-модульні конструкції з металевим або дерев'яним каркасом.

Завдяки широкому вибору та вдалим характеристикам, ШМБ користуються великою популярністю серед замовників. Вони передбачають різноманітну сферу використання для промислового та громадського призначення. А їх яскравий зовнішній вигляд приваблює масу клієнтів, в яких обов’язково з’явиться бажання заглянути до сервісу ще раз.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: