26.04.2021, 19:20

Де оформити кредитну картку

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Кредитка по праву вважається одним з найбільш зручних і універсальних платіжних інструментів. Маючи на руках банківський пластик, можна оплачувати товари в оффлайн і онлайн, проводити фінансові операції в інтернеті, перераховувати гроші на інші карти, переводити їх у готівку в банкоматах тощо.

Все різноманіття банківських карток можна розділити на дві категорії:

  • Дебетові.
  • Кредитні.

Дебетові платіжні інструменти відрізняються тим, що на них можна зберігати й використовувати тільки власні гроші. Іншими словами, клієнт не може скористатися коштами банку в якості моментальної позики. Тобто мінімальний баланс на рахунку може становити 0 гривень, але не менше. Правда, якщо діє овердрафт, то негативний баланс можливий.

Кредитні карти з кредитним лімітом відрізняються тим, що вони відкривають доступ до банківських грошей. Як і у випадку з дебетовим пластиком, клієнт може зберігати на рахунку власні кошти. Однак в будь-який момент він також здатний оформити моментальну позику. Для цього достатньо оплатити покупку або перевести у готівку гроші в банкоматі в рахунок кредитних коштів. Іншими словами, на такій карті баланс може бути як більше, так і менше, ніж 0 гривень.

Обираємо банк

Емісією пластикових карт займаються банки. І сьогодні в портфелі більшості фінустанов представлений великий вибір таких платіжних інструментів. Кожен фінансовий інститут позиціонує себе як лідера. І тому буває непросто визначитися з найкращим банком. Щоб не помилитися, обирайте фінінститут, який:

  • Працює багато років.
  • Регулярно фігурує в рейтинг-листах кращих банків авторитетних видань.
  • Відрізняється надійністю, стабільністю і планомірним зростанням протягом декількох років.
  • Пропонує такі кредитні програми, серед яких представлений ідеальний варіант саме для вас (відповідні вимоги до віку, наявності документів, достатній розмір ліміту тощо).

Банківський сервіс в Україні постійно вдосконалюється. Комерційні банки в нашій країні переймають досвід зарубіжних колег, і в умовах зростаючої конкуренції пропонують широкий вибір пластикових карт з вигідними умовами використання.

Ми не станемо рекламувати конкретну фінустанову в якості кращої. Однак на підставі власного досвіду рекомендуємо розглянути пропозиції Банку Кредит Дніпро. Він пропонує на вибір кілька кредиток: стандартного, преміального та ВІП рівнів.

Одні з найбільших кредитних лімітів серед пропозицій українських банків, тривалий пільговий період до 67 днів, можливість зберігання на рахунку особистих коштів, та ще й з депозитною функцією – лише деякі аргументи на користь карткових програм Банку Кредит Дніпро!

Важливі параметри картки

Вибираючи відповідну кредитну картку без довідки про доходи, зверніть увагу на наступні моменти:

  • Розмір кредитного ліміту. Чим він більший, тим краще.
  • Ставка відсотка за використання кредитних коштів. Чим вона менша, тим краще.
  • Наявність пільгового періоду. Якщо він є, то клієнт може тимчасово користуватися банківськими грошима практично (або на 100%) безкоштовно.
  • Умови використання позикових коштів. Гроші можна знімати в банкоматах, оплачувати товари і послуги в інтернеті або через POS-термінали, перераховувати їх різним контрагентам – обирайте такий набір опцій, який підходить саме вам.

Шукайте кращу кредитну карту? Переходьте на сайт Банку Кредит Дніпро та приступайте до вибору!

Рубрика - Правозащитник: