Як вибрати ідеальні обручки?

Анастасия Ягужинская | Всі новини автора

Обручки протягом сотень років були символом міцності, взаємної любові та вірності. Вона нагадує про шлюб, про найближчу людину і про день весілля. Щоб зіграти таку важливу роль, необхідно, аби цей символ мав певні властивості. Звичайно, крім естетичної функції, вони повинні бути зручними, практичними та міцними. Компроміс між естетикою і практичністю означає, що їх вибір — непростий процес, який вимагає певних знань.

Коли купувати обручки?

Обручки варто купувати завчасно, аби не було проблем з доставленням або підбором розміру. Тому при плануванні весілля важливо, аби все було організовано вчасно й щоб очікування цього дня пройшло без додаткового стресу.

Кожен виробник обручок надасть час, необхідний для виготовлення каблучки вашої мрії. Тому, варто замовляти їх заздалегідь. Широкий вибір золотих кілець білого, жовтого та рожевого кольору металу, пропонує Ювелірний Дім ZARINA.

Перед покупкою прикраси варто приміряти їх та подивитися, як будуть виглядати на пальцях. На маленьких ручках мають кращий вигляд вузькі кільця, та навпаки. При виборі ширини також слід звертати увагу на те, чи зручно в ньому перебувати, адже дуже широкі часто значно знижують комфортність їх носіння.

Тип металу в обручках

  • Найчастіше при виробництві каблучок використовується золото. Це універсальний, різноколірний та міцний метал. Воно доступне в жовтому, рожевому та білому кольорах.
  • Платина - його колір схожий на срібло. Найцінніший дорогоцінний метал й водночас найдорожчий. Персні найміцніші, але і дуже дорогі.
  • Паладій - це дорогоцінний метал, що належить до платинової групи, є антиалергічним металом. За зовнішнім виглядом він ідентичний білому паладієвому золоту, а через свою питому вагу він відносно легше його
  • Срібло - характерно світлий метал, менш міцний, ніж золото, та трохи м’якше. Використання срібла в каблучках не гарантує належної міцності та довговічності.

Дорогоцінні камені

Вбудовування дорогоцінного каменю не тільки істотно змінює зовнішній вигляд каблучки, але й привертає більше уваги.

Діаманти - це камені найвищої якості й довговічності. Вони надзвичайно міцні, стійкі до подряпин (якщо тільки не з іншим алмазом) та зберігають свій блиск. Перстень який має діамант можна багаторазово відполірувати або нанести на них матовий шар. Персні які мають діамант випромінюють неповторний блиск та радує навіть через кілька десятиліть.

Яку форму обручок вибрати?

Якщо добре знаєте свій стиль, можете вибрати перстень, які будуть зображати вашу індивідуальність та смак, наприклад, прикрашені фіанітом, виготовлені з металу різних відтінків або прикрашені химерні гравюри.

Віддаєте перевагу класики та мінімалізму? Прості, непідвладні часу персні будуть кращим варіантом. Останні також є найкращим рішенням для людей, чий стиль змінюється з роками та які люблять експериментувати з трохи іншим чином кожен сезон. Золоті, мінімалістичні обручки стануть гарним доповненням до всіх стилів! гарним доповненням до всіх стилів!

теги: