20.10.2021, 09:45

Як вигідно обміняти валюту: секрети обміну

Анастасия Ягужинская | Всі новини автора

Плануючи покупку валюти, кожен хоча б раз ставив собі питання: де це можна зробити з максимальною вигодою. Сьогодні готівкову валюту можна придбати у відділенні практично будь-якого банку. Кожна фінустанова самостійно визначає склад вторгованих валют і їх курси відносно один одного.

Детальніше про моніторинг обмінників

На сайті КІТ Груп в Тернополі підібрана і впорядкована інформація по ручнім і автоматичним обмінним пунктам звичайних і криптовалюта. Інформація надана у вигляді таблиць, що показує дані про курси та резерви обмінних пунктів. Вся інформація про електронні обмінні пункти оновлюється постійно. Висока швидкість оновлення дозволяє дізнатися найсвіжіший курс євро Тернопіль, що набагато спрощує пошук надійного обмінного пункту з вигідним курсом.

Купівля та продаж криптовалюти за вигідною ціною

Хоч все більш і більш масове прийняття криптовалюта по всьому світу, обійтися без фіатних грошей поки неможливо. Власникам криптовалюта все частіше необхідно регулярно продавати та купувати валюту і перевірити курс долара Тернопіль.

Кількість варіантів для обміну цифрових грошей на фіатне і навпаки величезна - рахунок криптовалютним обмінникам і бірж йде на багато сотень. І скрізь свої правила, свої проблеми та свої особливості, та й курс однієї та тієї ж валюти може відрізнятися досить значно. Вибирати кращий обмінник вкрай непрактично. Знову-таки, просто в силу їх великої кількості.

На щастя, КІТ Груп в Тернополі збирає інформацію про всі заслуговують на увагу криптовалютних обмінниках. Крім відомостей про курс тієї чи іншої криптовалюта на кожному майданчику, збирає відгуки користувачів про безпеку, зручність і чесність обмінників.

Поради обміну

Порада №1: обміняти валюту в спеціальних пунктах. До переваг пункту обміну відносяться іноді більш вигідний, ніж у банку курс. Однак в деяких містах навіть в офісах одного обмінного пункту курси можуть відрізнятися. Наприклад, на околиці міста валюта може обійтися вам дешевше, ніж в центрі.

Серед недоліків даного способу - наявність комісії, про яку вам можуть не сказати.

Порада № 2: обміняти валюту в банкоматі. Деякі банкомати дозволяють вам зняти гроші з картки в іноземній валюті. Часто курс валюти може бути вигідніше, ніж в касі того ж банку. Деякі банкомати працюють цілодобово. Тому, якщо режим дозволяє Вам зняти кошти тільки пізно ввечері або рано вранці, банкомат стане зручним для цього варіантом.

Однак далеко не всі банкомати припускають зняття готівки в іноземній валюті. Цю інформацію необхідно уточнити на сайті банку.

Порада 3: обміняти гроші онлайн. Якщо потрібна велика сума коштів в довгостроковій перспективі, можна обміняти гроші онлайн на сайті. До переваг обміну валюти онлайн можна віднести точність способу - при ньому виключається людський фактор. Крім того, обміняти валюту ви зможете в будь-який час і не боятися шахраїв.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: