09.06.2022, 10:12

Корисні поради, як отримати зворотний зв'язок від мобільного банку

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

На ринку банківських послуг України все більший попит мають мобільні банки. Їхня особливість полягає у відсутності стаціонарних відділень, які замінюються додатком для смартфона. З одного боку, клієнти таких банків заощаджують власний час та нерви, тому що немає потреби стояти у довгих чергах, з іншого — як отримати зворотний зв'язок від такої банківської установи?

3 основних види зв'язку з мобільним банком

На сьогодні одним із найпопулярніших онлайн-банків у країні по праву вважається Sportbank. Саме на його прикладі можна розглянути варіанти зворотного зв'язку з клієнтами:

 

  • месенджери — ви можете написати у Telegram або Viber у будь-який час доби або поставити запитання у Messenger протягом робочого дня;
  • гаряча лінія —  для клієнтів Спорт банк гаряча лінія працює за номером 0 800 753 555, на лінії можна отримати актуальну інформацію від банківського співробітника;
  • електронна пошта — якщо вам потрібна розгорнута відповідь із прикріпленими файлами, для цього варто написати запит на адресу [email protected].

 

Як бачите, браку зворотного зв'язку користувачі послуг Спортбанку не відчувають. Також можна не тільки отримати інформацію, але й виконати різноманітні операції у мобільному додатку.

Інші переваги мобільних банків

Повна відкритість та якісний зворотний зв'язок — не єдині переваги мобільних банків загалом та Спортбанку зокрема. Серед інших переваг таких банківських установ слід зазначити:

 

  • більш зручні та функціональні програми, які дозволять виконати будь-яку операцію;
  • вигідні тарифи завдяки відсутності зайвих витрат на обслуговування фізичних відділень;
  • висока швидкість роботи співробітників та відсутність бюрократичної тяганини;
  • економія часу.

 

Часи, коли для отримання виписки або чеку вам потрібно було витратити мінімум пів години, давно пішли. Сьогодні будь-яка банківська послуга доступна через програму, а всі питання вирішуються дзвінком на гарячу лінію або повідомленням у месенджер. Витрачайте свій час на більш корисні та приємні заняття.

 

теги: