05.01.2022, 14:23

Бутерброди з авокадо: ідеї для святкового столу

Віктор Білий | Всі новини автора
авокадо
інгредієнти: 
  • волоський горіх
  • авокадо
  • хліб
  • груша
  • мед
  • сир
  • яйце
  • зелень
Час приготування: 
20.00

Авокадо - фрукт, який в останні роки значно набув популярності завдяки приналежності до групи так званих суперпродуктів, які містять цінні для організму поживні речовини. Авокадо - дуже смачне доповнення до страв, крім того, воно має безліч цілющих властивостей і поживною цінністю.

Рецепт тостів з пастою з авокадо

Інгредієнти:

  • 1/4 склянки волоських горіхів
  • щіпка кориці
  • 2 стиглих авокадо
  • щіпка солі
  • щіпка перцю
  • 4 скибочки підсмаженого хліба
  • 1 груша, тонко нарізана
  • 2 столові ложки меду
  • 2 столові ложки тертого сиру (вибирайте м'які сири)

Читайте також: Навіщо потрібно їсти авокадо

Спосіб приготування:

  • Викладіть волоські горіхи в гарячу сковороду і посипте їх корицею. Смажте їх, поки вони не стануть золотистими (3-4 хвилини).
  • Розім'яти авокадо в мисці. Посолити, поперчити та перемішати.
  • Змастіть тости пастою з авокадо, викладіть скибочки груші та сир.
  • Посипати все обсмаженими горіхами й рясно скропити медом.

Авокадо з кропом і вершковим сиром

Ингредиенты:

  • 2 рогалики або інший хліб
  • 2 столові ложки вершкового сиру
  • 1 столова ложка нарізаного свіжого кропу
  • 1 стиглий авокадо, нарізаний скибочками
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  • Приготуйте сир з кропом, змішавши 2 інгредієнти в невеликій мисці та приправте перцем.
  • Підсмажте хліб на грилі, а потім змастіть його у вершковому сирі. Викладіть скибочки авокадо на хліб і приправте перцем і сіллю.

Читайте також: Салат з авокадо

Сендвіч з авокадо і яйцем пашот

Інгредієнти:

  • 2 скибочки цільнозернового тосту,
  • 1 яйце,
  • жменя шпинату,
  • половина м'якоті авокадо,
  • лимонний сік,
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • У мисці розімніть м'якуш половинки авокадо виделкою. Додайте лимонний сік, сіль і перець.
  • Час для яйця пашот. У каструлі закип'ятіть воду (додайте в неї 2 столові ложки оцту). Розбийте яйце в миску. Коли вода закипить, розмішайте її ложкою, потім акуратно влийте в її центр яйце. Варити 3 хвилини, вийняти та обсушити яйце на паперовому рушнику.
  • Розігрійте хліб в тостері або обсмажте на сковороді. Змастіть скибочку пастою з авокадо, зверху покладіть кілька листя шпинату і яйце пашот (посипте сіллю і перцем). Зверху викладіть другу скибочку хліба.

груша
екзотичні фрукти
сир
мед
яйця
горіхи
0
Голосів поки немає