ТРЦ «Cosmo Multimall» – ідеальне місце відпочинку для всієї сім'ї

Олег Білоусов | Всі новини автора
ТРЦ Cosmo Multimall

Розважальні, торговельні та рекреаційні зони, багатофункціональні гастрономічні простори, точки зарядки мобільних пристроїв – сучасні торговельні центри створені для того, щоб спонукати проводити час протягом багатьох годин. ТРЦ Cosmo Multimall у Києві запрошує мешканців столиці та її гостей приємно та з користю провести час.

ТРЦ як сучасне соціальне явище

торговельні центри – це невіддільна частина сучасних мегаполісів та великих населених пунктів. Як і старі міські ринки, де розвивалася торгівля та йшло життя місцевої спільноти, сьогодні ТРЦ відіграють не менш важливу роль. Сучасні торговельні центри стають важливими центрами суспільного життя, виконуючи торговельну, розважальну, рекреаційну, культурно-просвітницьку, інтеграційну та соціалізуючу функції.

Їхні комплексні комерційні пропозиції роблять покупки простіше, зустрічі з друзями веселішими та приємнішими, оскільки вони не обмежуються кафе та ресторанами: кінотеатри, дискотеки, боулінг тощо забезпечують розваги з будь-якої нагоди. Ігрові майданчики для дітей – це відповідь на інтерес найменших гостей, а потребу в активному відпочинку задовольняють фітнес-клуби, ролердроми та ковзанки.

ТРЦ «Cosmo Multimall» – місце відпочинку для всієї сім'ї

У цьому контексті слід відмітити 4-поверховий торговельно-розважальний центр «Cosmo Multimall» у Києві, який знаходиться неподалік метро «Шулявська». Тут киянам та гостям столиці представлений широкий спектр розваг:

  • величезний вибір бутіків та магазинів для любителів шопінгу,
  • 11 кінозалів, де можна подивитися кінопрем'єри,
  • льодова арена, боулінг, більярд, квести – для любителів активного відпочинку,
  • дискотека та танцювальний клуб – для викиду адреналіну,
  • дитячий парк розваг, контактний зоопарк та лазерні бої – для найменших гостей та сімейного відпочинку.

У розважальному парку «Дитяча Планета» можна влаштувати незабутній день народження для дитини. Іменинника привітають улюблені герої мультфільмів та казок, до його послуг море атракціонів та крутих розваг, включаючи анімаційні програми. А потім із сім'єю та друзями можна весело відсвяткувати день народження у кафе за святковим столом.

У ресторані «Космополіт», що розташований на першому поверсі, можна весело та приємно провести час із друзями після важкого робочого дня. Прекрасна кухня та крафтове пиво власного виробництва прикрасять будь-яку зустріч.

У парку віртуальних розваг «VRtuality Park» реальність зіллється з віртуальним світом та подарує незабутні відчуття. Сучасні VR-симулятори запрошують у віртуальність дітей та дорослих, де можна відчути викид адреналіну як одному, так і в компанії до 4 людей.

  • стрілялки,
  • ігри на виживання,
  • парний бокс,
  • гонки з друзями

та інші захоплюючі віртуальні атракціони – це чудовий варіант для святкування дня народження, корпоративної вечірки або просто для відпочинку на уїк-енд.

У ТРЦ «Cosmo Multimall» в Києві кожен знайде розваги до душі. Центр відкрито щодня з 10:00 до 22:00.

теги: