27.03.2024, 20:23

Курси чеської мови від школи Capital Letter

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Вивчення чеської мови користується великою популярністю у світі. Така навичка буде актуальною для дітей та дорослих. Рівень А2 чеської мови у школі Capital Letter – це важливий крок на шляху до досягнення поставленої мети щодо подолання мовного бар'єру.

Що включає програма курсу рівня А2

Щоб розпочати курс рівня А2, учень повинен мати базові знання граматики та лексики чеської мови:

  • дієслівні часи;
  • утворення множини та ступенів порівняння прикметників;
  • словосполучення;
  • утворення відмінків у займенників та іменників.

На рівні А2 слід знати близько 1000 слів і виразів, які дозволяють спілкуватися на базовому рівні. Учні розуміють прості усні висловлювання педагога, можуть читати нескладні короткі тексти. Вони можуть висловлювати свої думки, спілкуватись на прості теми.

Рівень А2 – важливий етап у процесі вивчення чеської мови. Він дає базові знання та навички, необхідні для успішного та легкого спілкування. У школі Capital Letter можна проходити навчання у групах до шести осіб, парами чи індивідуально. На окрему увагу заслуговують заняття в компанії носія. Це унікальна можливість не лише швидко засвоїти лексику та граматику, а й познайомитись ближче з культурою та звичаями Чехії.

Досвідчені педагоги пройшли стажування за кордоном. Вони готові ділитися своїми знаннями. Викладачі знайдуть підхід до кожного учня, зможуть зацікавити та привернути до навчання. Педагоги регулярно удосконалюють свої знання. Уроки відбуваються у легкій невимушеній атмосфері спілкування.

Усі учні школи Capital Letter можуть безкоштовно відвідувати розмовний клуб раз на тиждень. Це унікальна нагода поспілкуватися з однодумцями, завести нові знайомства та подолати мовний бар'єр. Розпочати навчання можна з першого пробного уроку. Він триває 30 хвилин. На уроці педагог знайомить нового учня з платформою та її функціоналом, розповідає про програму. Викладач запропонує пройти тест, який допоможе визначити рівень знань. За результатами буде підібрано максимально ефективну програму.

Актуальність вивчення чеської мови у школі Capital Letter

Знання чеської мови будуть корисними в тому випадку, якщо Ви любите подорожувати. Рівень А2 дозволить легше орієнтуватися у новому оточенні, спілкуватись на деякі теми з місцевими жителями, замовити квитки чи їжу у ресторані, отримати потрібну інформацію. Така навичка дозволить насолодитися культурою Чехії, вивчити та зрозуміти місцеву культуру та традиції.

Знання чеської на рівні А2 будуть корисними для тих, хто шукає роботу в Чехії або планує вивести свій бізнес на міжнародний рівень. Проходження курсу – вагомий внесок у особистісний розвиток. Така навичка сприяє розвитку спілкування, поліпшення пам'яті, концентрації та вдосконалення аналітичних здібностей. Знання чеської мови допомагає у міжкультурній взаємодії та розвитку дружніх чи ділових відносин.