18.12.2023, 17:41

Жіночі боді: зручний і практичний одяг для створення стильних образів

Ольга Станішевська | Всі новини автора
Жіночі боді

Жіночі боді мають численні переваги порівняно зі звичайними майками, футболками та кофтами, зокрема, вони ідеально підходять для прихильників низької посадки штанів. Завдяки різноманіттю моделей боді підходять дівчатам з будь-якою фігурою, важливо лише правильно обрати фасон і розмір.

Основні переваги включають:

  • легкість комбінування з іншим одягом;
  • ідеальна посадка по фігурі;
  • практичність;
  • зручність носіння. Одяг не вибивається з-під пояса брюк чи спідниці, що дозволяє уникати оголення спини, боків і живота;
  • різноманіття моделей, яке дозволяє підібрати боді жіночий для будь-якого випадку;
  • правильно обрана модель візуально створює враження стрункості, приховуючи недоліки і підкреслюючи переваги фігури.

Великий вибір жіночих боді представлений у магазині Siluet Spirit. Базовий стильний одяг від українського бренду SILUET допоможе створити яскравий незабутній образ.

Різновиди

Елегантні моделі боді частіше за все вибирають для святкових подій, тоді як однотонні трикотажні варіанти активно використовуються як повсякденний одяг, наприклад, під час роботи в офісі, зустрічей з друзями, шопінгу чи прогулянок.

Розглянемо основні різновиди більш детально:

  1. За типом рукава. Боді може мати різні варіанти довжини рукавів: довгі, короткі, або три чверті. Існують також моделі без рукавів, відомі як боді-майка. Вироби з довгим рукавом часто використовуються в холодний період року, тоді як для теплих днів можна обрати річ з короткими рукавами або абсолютно без них. Безрукавні моделі можуть бути не лише схожими на майку, але й нагадувати блузку, дозволяючи їх використовувати як в офісі, так і на важливих заходах.
  2. За типом вирізу. Виріз може бути круглим, квадратним або трикутним (V-подібним). Глибина декольте може бути помірною або глибокою. Теплі боді часто оснащуються високим коміром, комір-стійкою або хомутом, тоді як легкі мають більш відкриті вирізи.
  3. З відкритими плечима і спиною. Жіночі боді можуть мати відкритий задній або передній виріз, з круглим або трикутним дизайном. Іноді при трикутному вирізі на спині можна знайти цікаві декоративні елементи, що додають особливий шарм образу.

З чим краще носити боді?

Боді - це базовий елемент гардеробу, який легко комбінується з різноманіттям стилів одягу. Його можна поєднувати із штанами, джинсами, футболками, шортами та спідницями будь-якої довжини і крою. Боді можуть замінити класичну сорочку для робочого дня в офісі або стати стильним акцентом для вечірнього виходу. Варіант із довгим рукавом може слугувати самостійним верхом. А моделі світлих або темних відтінків з коротким рукавом ідеально підходять для комбінування із сорочками, жакетами, піджаками або куртками. В холодну пору року їх можна стильно поєднувати з колготками, доповнюючи образ.

У яких ще випадках носять боді?

Зручний одяг ідеально підходить для занять спортом, таких як гімнастика чи фітнес, а також для балету. Відповідні моделі виготовляються з еластичних матеріалів чи бавовни, які мають властивість розтягуватися та пропускати повітря. Вони виглядають як обтягуючий купальник, мають різні довжини рукавів і позбавлені зайвих декоративних елементів та оборок. 

Багато вагітних жінок обирають боді як зручний варіант для носіння. Крім зручності, ця річ не має гумок і швів у ділянці живота, тим самим не стискаючи його. Вона також добре утримує тепло в холодну пору року, надаючи відчуття комфорту.

Вечірні боді можуть бути прикрашені цікавими глибокими вирізами, американською проймою та прикрасами у вигляді стразів, блискіток або бісеру.

теги: