04.03.2024, 22:06

Знову немає світла та поганий зв'язок: У мережі розповіли свіжі новини з Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
лисик

У мережі з'явилася актуальна інформація із тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області, яка свідчить про ситуацію в місті. Повідомляється, що в місті шумно, зникло світло і значно погіршився мобільний зв'язок.

Про це пишуть користувачі мережі в регіональних чатах, повідомляє Час Пік.

За повідомленнями місцевих жителів, на 2-му мікрорайоні ГТВ вчора зникло світло о 18:00. Осторонь Кірової Гори помічено вогонь, щось сильно горить. Деталі про те, що це може бути поки що невідомі. Очевидці розповідають, що у місті шумно. Артилерійські канонади не замовкають, попри складні казки "почекунів".

На цю мить все місто залишилося без електроенергії, причому це стосується тих районів, де світло було доступне. Ситуація з комунікаціями стала ще складнішою, оскільки зв'язок у Лисичанську був вкрай обмежений, і тепер він практично повністю відсутній.

"Дзвонила на ГТВ, на 2 мікро світло вимкнули о 6-й вечора. У районі К. Гори щось дуже горить. Шумно. На даний момент все місто без світла (де воно було) і сигнал зв'язку впав", - йдеться в повідомленні.

Жителі, які вже звикли до мінливості комунікацій та обмеженого доступу до світла, висловлюють стурбованість та тривогу щодо нових подій. У цій ситуації стає ще складніше отримувати актуальну інформацію та підтримувати зв'язок із навколишнім світом.

Офіційної інформації від окупаційних "влад" поки не надходило. Тим часом місцеві жителі залишаються в напруженому очікуванні, побоюючись можливого погіршення ситуації в окупованому місті.

Читайте також: "Перший пішов": В окупованому Лисичанську вже почали відкривати квартири без господарів - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк