16.03.2024, 22:05

Окупанти посилюють контроль над інформаційним простором на ТОТ під час "виборів"

Марина Гончар | Всі новини автора
окупанти

Після початку так званого "голосування" росіяни рішуче посилили контроль над інформаційним простором на тимчасово окупованих територіях. З початком "виборів" відстежування та "профілактичних бесід" на захоплених територіях побільшало.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Росіяни активно шукають осіб, які висловлюють незадоволення суспільно-політичною ситуацією в регіоні, а також тих, хто закликає ігнорувати "вибори". Ці заходи охоплюють не лише авторів постів, а й тих, хто вподобає відповідні публікації.

"Загалом росіяни шукають тих, хто незадоволений суспільно-політичною ситуацією в регіоні, а також тих, хто закликає ігнорувати "вибори". Йдеться не лише про авторів постів, а й тих, хто вподобає відповідні публікації", - йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву нагадує представникам окупаційного режиму на ТОТ, що вони є законною військовою ціллю для Сил оборони України та понесуть неминуче покарання згідно з законами України.

Такі дії загарбників призвели до загострення ситуації на тимчасово окупованих територіях. Зростає недовіра та страх серед місцевого населення, яке відчуває тиск та обмеження у свободі висловлювання своїх думок та переконань.

У таких умовах зростає "імперський" вплив Росії на ментальність та поведінку місцевого населення, що загрожує подальшому зміцненню окупаційного режиму на цих територіях.

Читайте також: "Танцы на костях": В "освобожденном" Северодонецке отгремели гуляния - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк