20.03.2024, 15:17

Окупанти завдали масованого удару по Харкову: на місці прильоту почалася велика пожежа

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 20 березня в Харкові пролунала серія вибухів. Після російських ударів, на місці прильоту почалася велика пожежа.

Про це повідомляють у Telegram-каналі мер Харкова Ігор Терехов, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Час Пік.

"Ворожі безпілотники намагаються атакувати Харків. Попередньо є приліт в одному з районів міста. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. На місці пожежа, в навколишніх будинках вибиті шибки", - написав Терехов о 00:26.

Близько 02:00 в адміністрації повідомили, що "по Харкову знову б'ють "Шахедами". У районі щільної житлової забудови приліт об'єктом цивільної інфраструктури. На щастя, без жертв".

"Другий за ранок приліт стався в лісосмузі міста поряд із нежитловими приміщеннями. Попередньо – С-300. Щодо жертв та постраждалих – на щастя, обійшлося. Незначні пошкодження кількох споруд", - написав Терехов.

О 14.23 мер міста повідомив, що Харків під ракетним ударом. "У місті лунають вибухи".

"Внаслідок сьогоднішнього удару по Харкову постраждало п'ятеро людей. Двоє вже госпіталізовано, решта оглядаються лікарями та вирішуються питання направлення до лікарні. На місці прильоту дуже велика пожежа", - написав він.

Він уточнив, що внаслідок обстрілу пошкоджено восьмиповерхівку та виробничий цех у Холодногірському районі. Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів.

Глава області Олег Синєгубов повідомив, що в результаті обстрілу Харкова троє людей загинули, ще п'ятеро отримали поранення.

Внаслідок атаки було пошкоджено житловий будинок, друкарню та цех з виробництва меблів. Серед поранених – працівники підприємства.

Читайте також: Росіяни завдали удару по пожежній частині на Харківщині, є постраждалий

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк