26.03.2024, 18:49

Звалища сміття в Луганську перетворюються на серйозну проблему: мешканці б'ють на сполох, а місцева "влада" не діє

Марина Гончар | Всі новини автора
луганск

Тимчасово окупований Луганськ став свідком дедалі більшої проблеми зі сміттям, що загрожує довкіллю та якості життя його мешканців. У місті сміття ніхто не прибирає, і це спричинило катастрофічну ситуацію, про що свідчать записи відео, зроблені стурбованими городянами.

Справжні кадри про стан Луганська виявилися дуже далекі від пропагандистських обіцянок, які тимчасова "влада" намагається створити навколо міста, повідомляє Час Пік.

Жителі висловлюють своє обурення, зазначаючи, що місцева "влада" не реагує на проблему, попри її очевидність і серйозні наслідки. Сміттєзвалища просто накопичуються в різних районах міста, створюючи непривабливий вигляд і нестерпний запах:

"Треба вирішити це питання, тому що, ну реально, ніхто цим не займається", - зазначає один із мешканців, - "а смердить взагалі неможливо, дохлятиною".

"Кілька місяців тому перестало регулярно вивозитися сміття звідси, і відповідно сміття стало накопичуватися. Вивозить сюди його все місто", - додає інший мешканець.

Ситуація стала настільки критичною, що деякі жителі висловили готовність самим скидатися грошима на прибирання міста, щоб "полегшити тягар" місцевій "владі".

Необхідно знайти вирішення цієї проблеми, оскільки вона має серйозні екологічні та соціальні наслідки. Городяни очікують негайних і дієвих заходів, щоб привести місто до чистоти та порядку, на які воно заслуговує.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Російська "влада" розпочала перевірку громадян Таджикистану на тимчасово окупованих територіях після теракту в Москві

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк