27.03.2024, 11:38

Теракт у "Крокус Сіті Холл": серед жертв опинилися дві мешканки Кремінського району Луганщини

Среди жертв теракта оказались две жительницы Кременского района Луганщины

Число постраждалих під час теракту у концертному залі "Крокус Сіті Холл" у підмосковному Красногорську знову зросло. У списку загиблих – 139 осіб, серед них – дві мешканки Кремінського району.

Влада Москви та Підмосков'я періодично оновлює списки загиблих та постраждалих під час теракту в концертному залі "Крокус Сіті Холл". Число постраждалих збільшилося до 360, загиблих - 139 людей, повідомляє Час Пік.

На сайті МНС РФ поки що у списку загиблих упізнані 95 осіб. Деяких буде складно упізнати через пожежу. Але вже відомо, що серед жертв теракту опинилися дві мешканки Кремінського району Луганської області. Про це повідомив ватажок т.зв. "ЛНР" Леонід Пасічник.

"Жертвами страшного теракту у "Крокус Сіті Холлі" стали дві мешканки Кремінського району. Мати і дочка прийшли до концертної зали, щоб послухати артистів свого улюбленого гурту "Пікнік". І загинули від рук безжальних терористів", - ]]>написав ]]>Пасічник у Telegram.

Як заявили в окупаційній адміністрації Кремінського району, вони готові "надати посильну фінансову та моральну підтримку сім'ї загиблих у Крокус Сілі Холл двох мешканок округу".

"Беру ситуацію під особистий контроль і обіцяю, що взаємодіятиму з усіма необхідними інстанціями, щоб забезпечити членам родин загиблих усю необхідну допомогу. Ми будемо бути поруч із родинами, щоб надати всю необхідну допомогу", - ]]>заявив]]> т.зв. "голова адміністрації Кремінського муніципального округу" В'ячеслав Третьяков.

На окупованій Луганщині у дитсадках, школах та вишах провели "акції пам'яті" загиблих у "Крокус Сіті Холлі". Страшні фото, покладання квітів, клятвенні обіцянки "не забути й помститися", малювання та вирізання білих журавлів... Головне, щоб "влада" не забула свої "красиві обіцянки" після того, як прийде нова методичка Кремля...

Трагедію у "Крокус Сіті Холлі" політики, журналісти, політологи, аналітики та прості люди оцінюють по-різному. Але питання у всіх однакові: Що спричинило й хто винен у трагедії? А головне питання, яке хвилює людей: Кому вигідний теракт?

Тим часом, почали гуляти чутки, що "захисники" залишатимуть Кремінну...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк