27.03.2024, 15:15

Насильно відвезли до Лисичанська й утримували протягом доби: У "ЛНР" засудили чоловіка за викрадення двох мешканок Сєвєродонецька

Віктор Білий | Всі новини автора

П'ять років колонії суворого режиму отримав в окупованому Луганську чоловік за викрадення жінки та її дитини у центрі Сєвєродонецька.

Про це повідомляють пропагандистські ресурси, передає Час Пік.

Як зазначається, у серпні 2022 року в окупованому Сєвєродонецьку обвинувачений спільно зі спільником викрав двох дівчат і вивезли їх у приватне домоволодіння у Лисичанську. "Для залякування потерпілих учасники злочину використовували предмет, схожий на автомат Калашнікова".

Вистріливши в повітря з автомата, вони змусили їх вийти з автомобіля та проїхати з ними. Потім зловмисники посадили жінок у машину та відвезли до Лисичанська, де утримували у будинку протягом доби.

Уточнюється, що "37-річний чоловік звинувачувався за ч. 2 ст. 126 КК РФ (викрадення двох осіб, скоєне групою осіб за попередньою змовою, із загрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров'я, із застосуванням предметів, що використовуються як зброя)".

"Слідчим слідчого відділу по місту Сєвєродонецьку зібрано достатню доказову базу, вироком суду чоловікові призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років. Відбувати його він буде у виправній колонії суворого режиму. Справа співучасника розглядається в окремому діловодстві", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що після тяжких боїв. 24 червня 2022 року українським військам було наказано відступити з міста, а наступного дня ЗС РФ зайняли Сєвєродонецьк.

У мережі прокоментували повідомлення окупантів:

Читайте також: В окупованому Сєвєродонецьку чергова пожежа: є постраждалі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк