27.03.2024, 15:54

"Крадуть курей та консерви": Мешканці селища на Луганщині скаржаться на мародерство окупантів

Віктор Білий | Всі новини автора

Селище Марківка в Старобільському районі Луганської області знаходиться під окупацією російських військ з лютого 2022 року. Проте замість допомоги так звані "визволителі" грабують місцеве населення.

Про це повідомив боєць 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" 5 ШБ ЗСУ Станіслав Бунятов у своєму ТГ-каналі "Говорити Снайпер ✙", передає Час Пік.

"Місцеве населення н.п Марківки Луганської області скаржиться на кратну кількість окупантів і техніки, що збільшилася. Без згоди місцевих заселяються в будинки й сарани, у підвалах облаштовують склади БК. Поширені випадки мародерства, крадуть курей і консерви", - написав він.

У мережі зазначили, що кількість окупантів збільшилася не лише у Марківці.

Раніше в ОВА повідомлялося, що в Луганській області окупанти проводять штурми із застосуванням авіації та артилерії різних калібрів.

"З усіх наявних видів озброєння вели вогонь окупанти в зоні нашої відповідальності. Як і попередньої доби, основні атакуючі дії противника були зосереджені на Білогорівському напрямку. Штурми проводилися із застосуванням авіації та артилерії різних калібрів. Наразі усі спроби ворога просунутися уперед на цій ділянці зупинені", – повідомив голова області Артем Лисогор.

Читайте також: "Почалося!": На окупованій Луганщині військові масово вручають повістки місцевим жителям

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк