27.03.2024, 20:36

"Топять печі-буржуйки в квартирах": У мережі повідомили, як живуть люди у "звільненому" Сєвєродонецьку

Марина Гончар | Всі новини автора
северодонецк

У тимчасово окупований Сєвєродонецьк Луганської області прибули так звані "волонтери", вони поділилися своїми враженнями про ситуацію в місті. Виявляється, "звільнення" принесло не довгоочікуване полегшення, а скоріше стало джерелом нових проблем та бід.

У пропагандистському ролику, розміщеному окупантами, "волонтери" висловили своє обурення з приводу того, що навіть через два роки після так званого "звільнення" міста деякі жителі досі змушені обігрівати свої квартири за допомогою печей-буржуйок. Це факт, підтверджений їх власними спостереженнями, передає Час Пік.

"Ви не повірите, але це чиста правда! Скоро буде 2 роки визволення Сєвєродонецька, а в частині квартир міста досі люди опалюються пічками-буржуйками! Так-так, ви все правильно прочитали – у квартирах багатоповерхових будинків топлять ПІЧКИ-БУРЖУЙКИ. Ми це бачили на власні очі. Відео не показуватимемо на прохання наших друзів, але проблему озвучимо ", - йдеться у повідомленні.

Ці гнітючі факти свідчать про те, що так званий "руський мир", який обіцяли окупанти, виявився лише марною обіцянкою, яка не приносить реальних поліпшень для життя місцевого населення. Натомість жителі міста змушені стикатися з новими проблемами та труднощами, включаючи нестачу комфортних умов проживання.

Виходить, що навіть проросійські "волонтери" незадоволені якістю життя у "звільнених" регіонах:

"Звичайно, щось відбудовується, щось потихеньку робиться, але це зовсім не той темп відновлення, на який заслуговують люди, які пережили війну і бажають жити в Росії", - обурюються росіяни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованих територіях Луганської області місцеві жителі почали масово отримувати повістки. Тепер за "гарне" життя, яке обіцяли окупанти "звільненим" жителям регіону, треба буде воювати і вмирати...

Читайте також: Звалища сміття в Луганську перетворюються на серйозну проблему: мешканці б'ють на сполох, а місцева "влада" не діє

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк