28.03.2024, 17:13

Як отримати допомогу з безробіття переселенцям Луганщини, якщо документи про трудовий стаж та зарплату відсутні: в ОВА дали роз'яснення

Віктор Білий | Всі новини автора

У разі відсутності документів та відомостей про страховий стаж та заробітну плату, надання допомоги по безробіттю відповідно до законодавства передбачається у мінімальному розмірі. Це стосується внутрішньо переміщених осіб (ВПО) під час воєнного стану.

Про це повідомили у пресслужбі Луганської ОВА, передає Час Пік.

Згідно з Порядком, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 735, загальна тривалість виплати такої допомоги обмежена 90 календарними днями.

Після отримання необхідних документів та відомостей про страховий стаж та заробітну плату розмір допомоги переглядається відповідно до встановленого законодавства.

Для отримання додаткової інформації та консультацій звертайтесь до спеціалістів центру зайнятості за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86.

Також, для мешканців Луганщини доступні відповідні ресурси за такими посиланнями: для мешканців - ]]>посилання для мешканців Луганщини]]>, для роботодавців та підприємців - ]]>посилання для роботодавців та підприємців Луганщини]]>.

Читайте також: Уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк