31.03.2024, 21:05

Путін дав вказівку на будівництво курортів на Азовському узбережжі, - ЦНС

Марина Гончар | Всі новини автора
азовське море

Українські сили оборони продовжують активність у різних напрямках, в тому числі здійснюють ракетні удари по тиловим пунктам російських окупаційних військ та знищують судна Чорноморського флоту в окупованому Криму. Одночасно, російська адміністрація на ТОТ має намір створити нові цілорічні курорти та максимально розвинути туристичну сферу.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Під час наради, до якої були залучені представники всіх "адміністрацій" на тимчасово окупованих територіях, президент РФ Володимир Путін дав вказівку на будівництво нових курортів, зосереджуючи увагу на розвитку Приазов'я.

Окрім того, російські "владні структури" прискорено будують автомагістраль та залізничну лінію вздовж узбережжя Азовського моря.

Такі кроки спрямовані на залучення інвесторів та створення віртуальної "бульбашки" безпеки для працівників окупаційних "адміністрацій", колаборантів та росіян, які мають намір переселитися на тимчасово загарбані території. Навіть був презентований план будівництва морського курорту на окупованому Запоріжжі.

Проте, ці заходи свідчать про повну недбалість і нереалістичний підхід російського режиму.

Українські військові продовжують здійснювати активність, що може "ускладнити" створення "зон відпочинку". 

Читайте також: Мешканців Лисичанська та Сєвєродонецька агітують писати заяви про нібито "злочини України" за 100 тисяч рублів, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк