05.05.2024, 21:29

"Все для промивки мізків": На Луганщині окупанти збираються відновити встановлення супутникових антен 

Марина Гончар | Всі новини автора
русский мир

На території тимчасово "звільненої" Луганської області окупанти планують взятися за встановлення антен супутникового телебачення з багатообіцяльною назвою "Русский мир".

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

За словами Пасічника, напередодні тимчасово окупований Луганськ відвідали кремлівські куратори. За підсумками зустрічі було ухвалено рішення відновити встановлення антен "Русского мира".

"Говорили й про телебачення. Найближчим часом у Республіці знову почне діяти установка антен "Русского мира", - йдеться у повідомленні.

На окупованих територіях росіяни намагаються створити інформаційний вакуум, узяти під контроль ефірне, кабельне телебачення, інтернет і мобільний зв’язок. 

Даний проєкт супутникового телебачення створений, щоб позбавити користувачів супутника можливості дивитись українські та європейські канали й замінити їх пропагандою.

Нагадаємо, що тимчасово окупованих Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному інтернет, як і мобільний зв'язок, відсутній. Але не для всіх. Жителі міст "трикутника" не мають права користуватися сучасними технологіями. А ось окупанти мають привілей: вони (і тільки вони) можуть користуватися супутниковим інтернетом. Максимум, який дозволено мирним жителям, - російське зомбо-телебачення.

Як повідомлялось раніше, люди, що залишилися в окупації, забули що таке якісна медична допомога, професійні консультації лікарів різних спеціалізацій, вільне відвідування лікарень та швидка допомога, яка приїжджає на виклик. Жителів "трикутника", які звикли до благ цивілізації, тепер не залишає постійний страх захворіти, вони змушені виживати в "руському мирі". На жаль, до "світлого майбутнього", яке їм обіцяють російські окупанти, доживуть не всі.

Читайте також: У мережі стало відомо про "прильоти" в один з районів Лисичанська: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк