05.05.2024, 22:45

"До 30 окупантів": У мережі з'явилися подробиці про сьогоднішній "приліт" у Кремінній

Марина Гончар | Всі новини автора
кременная

Сьогодні до тимчасово окупованої Кремінної Луганської області завітала "бавовна", про що свідчать повідомлення сепаратистів у місцевих чатах.

За інформацією, отриманою з цих джерел, у центрі міста Кремінної відбувся сильний обстріл, внаслідок якого спостерігався стовп диму в районі хитрого ринку, повідомляє Час Пік.

Згідно з останніми повідомленнями, реконструкція місцевого кінотеатру "Дружба" стане неможливою через руйнування. Очевидно пошкоджені всі меблі, а навколишня територія також зазнала серйозних пошкоджень. Зокрема, повідомляється, що одна передня стінка із мозаїкою у будівлі "Дружби" залишилася.

Проте українські джерела повідомляють про іншу версію подій. За їхніми даними, сьогодні у "Дружбі" було знищено до 30 окупантів, а для артилерійської атаки використовувалася система Himars. Планується, що вночі вивозитимуть тіла "визволителів".

Слід зазначити, що самі окупанти заперечують наявність постраждалих та стверджують, що внаслідок "прильоту" ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території тимчасово "звільненої" Луганської області окупанти планують взятися за встановлення антен супутникового телебачення з багатообіцяючою назвою "Русский мир".

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Багато хто не доживе до "світлого майбутнього": про якість медицини в окупованому Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк