27.03.2024, 14:56

"Від любові до ненависті": Аллу Пугачову хочуть визнати іноагентом в РФ

Аллу Пугачеву хотят признать иноагентом в РФ

Співачку Аллу Пугачову хочуть визнати "іноземним агентом" у Росії. За словами керівника Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталія Бородіна, процедура вже розпочалася.

Бородін стверджує, що отримав відповідь Генпрокуратури на його звернення із проханням визнати Аллу Пугачову іноагентом. За його словами, прокуратура попросить Мін'юст запустити відповідну процедуру, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Аллу Пугачеву хотят признать иноагентом в РФ

Багато російських ура-патріотів не пробачили Примадонні, що вона не підтримала війну проти України й переїхала з сім'єю до Ізраїлю. Також Пугачовій дорікнули, що вона ніяк не відреагувала на теракт у "Крокус Сіті Холл", внаслідок якого загинуло десятки людей. Не сподобалося путіністам і відеозвернення Пугачової, в якому вона сказала, що "нормальні люди не збираються повертатися до Росії".

Нагадаємо, чоловіка Пугачової, шоумена Максима Галкіна, також визнано Мін'юстом РФ іноагентом за те, що виступив проти війни з Україною. У вересні 2022 року Алла Пугачова звернулася до Мін'юсту РФ з проханням включити її до списку іноземних агентів слідом за чоловіком Максимом Галкіним, який був внесений до списку фізосіб-іноземних агентів.

"Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною, справжнім і непідкупним патріотом Росії, який бажає Батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм і обтяжують життя наших громадян", - написала Пугачова в Instagram.

Раніше її обожнювали мільйони росіян, тепер багато хто готовий розірвати. Що твориться в головах у людей? Від любові до ненависті один крок, як то кажуть...

Читайте також:

"Мудак ти, Стасику": Пугачова відповіла Стасові Михайлову, який образив колег-артистів, поїхавших з Росії

"У мене виросли крила": Співачка-запроданка Таїсія Повалій заявила, що війна стала "порятунком" для українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк