27.03.2024, 21:59

У Бєлгороді пролунав вибух у будівлі обласного управління МВС: місцева влада заявила про атаку дрона

Марина Гончар | Всі новини автора
белгород

27 березня, в російському Бєлгороді кілька безпілотників атакували місто. Перша атака була спрямована на будівлю МВС у центрі міста. Внаслідок вибуху в будівлі було пошкоджено кабінети бухгалтерії.

Про це повідомляють у місцевих російських Telegram-каналах. Зазначається, що внаслідок прильоту є постраждалі серед співробітників установи, передає Час Пік.

Про перший вибух також повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков. Він зазначив, що внаслідок атаки постраждала жінка, яка отримала осколкове непроникне поранення грудей та різану рану руки.

"У Бєлгороді в адміністративну будівлю врізався БПЛА противника. Є одна постраждала – у жінки осколкове непроникне поранення грудей та різана рана руки. Внаслідок вибуху в будівлі вибиті вікна на 3-му та 4-му поверхах, посічений фасад. На місці працюють усі оперативні служби", – йдеться у його повідомленні.

Також повідомляється, що ввечері відбулися нові "прильоти", про які почали повідомляти після 19.45.

Відомо про пожежі у деяких районах міста; також в одній багатоповерхівці "відвалився" весь дах. Місцеві жителі скаржаться на вибухи та "хлопки", "роботу ППО", а також на свою владу, яка не в змозі їх захистити.

Читайте також: "Від любові до ненависті": Аллу Пугачову хочуть визнати іноагентом в РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк