28.03.2024, 12:47

У московському аеропорту Домодєдово водовоз протаранив найбільший й найдорожчий у світі авіалайнер Airbus A380

В московском аэропорту Домодедово водовоз протаранил самый большой и дорогой в мире авиалайнер Airbus A380

У московському аеропорту Домодєдово водовоз врізався у найбільший й найдорожчий у світі пасажирський авіалайнер Airbus A380, який готувався до вильоту в Дубай. Літак відсторонено від польотів.

У московському аеропорту Домодєдово водовоз протаранив літак Airbus A380. Рейс "Москва - Дубай" готувався на виліт, залишалося лише заправлення питною водою. Інцидент стався 27 березня, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Авіалайнер Airbus A380 отримав суттєві ушкодження. Виліт скасували. Зазначається, що ніхто із пасажирів не постраждав. Водія спецтехніки доставили до санітарної частини для огляду.

Як повідомляє Telegram-канал "Mash", попередньою причиною інциденту став інсульт 59-річного водія. Йому стало погано, він не впорався з керуванням та заїхав під "черево" літака.

На момент інциденту пасажирів на борту не було. Пошкоджений Airbus A380 усунули від польотів. Попереду - тривала оцінка збитків та технічного стану.

В московском аэропорту Домодедово водовоз протаранил самый большой и дорогой в мире авиалайнер Airbus A380 В московском аэропорту Домодедово водовоз протаранил самый большой и дорогой в мире авиалайнер Airbus A380 В московском аэропорту Домодедово водовоз протаранил самый большой и дорогой в мире авиалайнер Airbus A380 В московском аэропорту Домодедово водовоз протаранил самый большой и дорогой в мире авиалайнер Airbus A380

Довідково: Airbus А380 - найбільший серійний авіалайнер у світі. У 2021 році, після випуску 251 літака, виробництво цієї моделі було припинено. Вартість одного такого борту, за даними на 2017 рік, оцінюється приблизно у 489 мільйонів доларів.

Airbus А380

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк