07.03.2024, 11:46

"Мудак ти, Стасику": Пугачова відповіла Стасові Михайлову, який образив колег-артистів, поїхавших з Росії

Алла Пугачева

Російський співак і "Z-патріот" Стас Михайлов образливо висловився на адресу колег, які "посміли" виїхати з Росії й не бояться відкрито висловлювати свою думку. Алла Пугачова красиво відповіла Михайлову.

Російський естрадний співак, путініст та "Z-патріот" Стас Михайлов жорстко пройшовся по колегам, які, на його думку, кажуть "неприємні речі" на адресу РФ. За його словами, ті, хто покинув батьківщину, "на колінах всі ще приповзуть й стоятимуть у Росії та цілуватимуть ноги". Примадонна записала відеозвернення-"отвєтку", повідомляє Час Пік.

За словами Михайлова, його колеги повинні розуміти, що "сам артист із себе нічого не уявляє. Взагалі нічого. Нуль", а "значними та впізнаваними людьми" їх зробила Росія. Михайлов, який підтримує путінський режим, заявив, що люди, яких успішними "зробила Росія", не мають права погано висловлюватись про свою батьківщину.

Це було сказано про всіх артистів, які не підтримали кривавий режим Путіна, війну, вбивство українців, поїхали з Росії та не бояться відкрито висловлювати свою думку. Нагадаємо, Алла Пугачова разом із родиною залишила Росію невдовзі після початку т.зв. СВО.

Зазвичай Алла Пугачова не реагує на критику кремлівських пропагандистів та злісні висловлювання хейтерів. Але відповіла Михайлову, який пройшовся по російським колегам, які не захотіли стати "Z-рабами" та не бояться відкрито про це говорити.

На своїй сторінці в Instagram Примадонна опублікувала іронічне відео, в якому коротко й ясно відповіла Михайлову на його нападки.

Варто зазначити, що наприкінці минулого тижня ]]>з'явилася]]> нова пісня Пугачової "Не турбуйся за мене". Ще кілька років тому всі росіяни пищали б від захоплення та співали б диферамби Примадонні, як це зробив Філіп Кіркоров, який написав у Instagram, що пісня вийшла "приголомшливою та проникливою". Але композиція з'явилася невдовзі після похорону опозиціонера Олексія Навального і "Z-патріоти" відразу побачили в ній політичний підтекст.

До речі, щойно почалися нападки на Пугачову, Кіркоров відразу ж "підчистив" свою стрічку, видаливши хвалебний пост та інші недавні повідомлення, присвячені Примадонні.

Кіркоров дуже переживає за свою репутацію, особливо після скандалу з участю в "голій вечірці". Щоб терміново "врятувати обличчя", Кіркорову навіть довелося здійснити покаянну поїздку на Донбас. Втім, він і там зумів "відзначитися", а своїм "зірковим турне" містами т.зв. "ДНР" тільки розлютив багатьох росіян...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк