07.02.2022, 09:53

Тисяча за вакцинацію: з 7 лютого виплату можуть отримати підлітки

Ольга Романец | Всі новини автора
тысяча за вакцинацию

В Україні 7 лютого набула чинності постанова Кабміну, яка розширює дію державної програми "єПідтримка" на підлітків віком від 14 років, вакцинованих проти COVID-19.

Відповідний документ оприлюднено на сайті уряду, передає Час Пік.

"Пункт 2 після слів "облікової картки платника податків", доповнити словами та цифрами "або віком від 14 років, який має паспорт громадянина України та/або паспорт громадянина України для виїзду за кордон, оформлені засобами Єдиного державного демографічного реєстру, та якому присвоєно реєстраційний номер облікової картки платника податків", - зазначається у тексті постанови.

Українці віком 14-17 років тепер зможуть отримати тисячу гривень у безготівковій формі для придбання послуг у сфері культури, фізичної культури і спорту, освіти, друкованих засобів масової інформації, товарів спортивного призначення, шкільного приладдя та канцелярських виробів.

Нагадаємо, в Україні розширили перелік товарів і послуг для витрачання коштів за рахунок послуг у сфері освіти, культури і спорту, товарів спортивного призначення, друкованих ЗМІ, шкільного приладдя та канцелярських виробів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк