16.02.2021, 10:57

У Сєвєродонецьку затримали водія з ознаками наркотичного сп'яніння

Ольга Романец | Всі новини автора
наркотики

Вчора, близько 18 години, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 21063, водій якого порушив ПДР. У нього патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння, а у пасажира наркотики.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Близько 18 години вечора автомобіль ВАЗ 21063, водій якого рухався з порушенням ПДР, патрульні зупинили на вулиці Курчатова міста Сєвєродонецька.

У транспортному засобі поліцейські виявили двох чоловіків. У водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували йому пройти медичний огляд на стан сп'яніння в установленому законом порядку.

36-річний чоловік, намагаючись уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані, запропонував патрульним хабар.

Крім того, під час проведення поверхневої перевірки у 40-річного пасажира авто патрульні виявили згорток з, імовірно, наркотичною речовиною. Чоловік запропонував поліцейським гроші, щоб уникнути відповідальності за зберігання наркотичних речовин.

За ознаками кримінальних правопорушень патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, щодо водія склали протокол за ч.1 ст. 130 та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП.

Читайте також: У Лисичанську вандали пошкодили пам'ятник Героям добровольцям

полиция полиция полиция полиция

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк