13.04.2023, 15:51

У Сєвєродонецьку в розпал весни окупанти встановили ще одну котельню

Ольга Ранська | Всі новини автора
Северодонецк

Під кінець опалювального сезону в окупованому Сєвєродонецьку т.зв. "влада" спільно з "волонтерами" "ощасливили" місцевих мешканців новою котельнею. Про такий "широкий жест" не забули згадати в російських ЗМІ.

"За сприяння "Народного фронту" до Сєвєродонецька доставили котельню для опалення 137 будинків", - про це в російських пропагандистських ЗМІ прозвітував представник т.зв. "уряду ЛНР", передає Час Пік з посиланням на ТГ-канал "Сєвєродонецьк | ЛХС 1934".

Автори каналу прокоментували цей "широкий жест" росіян, назвавши його конкурсом на безмозку "допомогу". Місцеві жителі, які за відсутності опалення всю зиму обігрівалися як і чим могли, навряд чи в розпал весни гідно оцінять цю допомогу, адже, як відомо, дорога ложка до обіду.

Тим часом голосно прозвітувавши про "добрі діяння", окупанти та колаборанти чомусь не поспішають похвалитися "новою котельнею" у фотозвітах. Тому у багатьох справедливо виникають підозри про "розпиляні" кошти.

"Треба б перевірити взагалі. А то відзвітували, а фото з місця подій немає. Може, ці грошики на котельню вже осіли по кишенях", - коментують автори каналу.

Читайте також:

"КВК" від загарбників: у Сєвєродонецьку влаштували чергову "виставу" за участю дітей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк