14.03.2024, 22:17

Збір голосів "за президента" продовжується: Окупанти придумали "нововведення" для облегшення "виборчого процесу" у Рубіжному

Марина Гончар | Всі новини автора
окупанти

На території окупованої Луганщини, процес "збору голосів" за президента РФ триває, і в Рубіжному це завдання було вирішено спростити до мінімуму, впроваджуючи несподівані "нововведення" у так званий "виборчий процес".

Про це сьогодні ]]>повідомили]]> у пресслужбі Луганської обласної військової адміністрації, передає Час Пік.

Щоб уникнути необхідності у ретельному обході будівель та під'їздів для збору голосів, члени "виборчих комісій" вирішили організувати маршрутне таксі для "голосування". Водій об'їжджає місто, а гучномовець закликає місцевих мешканців долучитися до "виборчого процесу":

"Аби не напружуватися із ретельним побудинковим обходом, члени комісій організували маршрутне таксі для голосування. Водій їздить містом, населення запрошують долучитися гучномовцем. Зупинка – за потреби", - йдеться у повідомленні.

Ці "нововведення" - крок занадто далеко. Мало того, що вибори є нелегітимними, то тепер окупанти роблять все можливе, щоб навіть не напружуватися в цій симуляції демократії.  

Крім того, повідомляється, що російські центри виборчих комісій накручують кількість "виборців" на окупованих територіях. 

Росіяни не знають точної кількості жителів на ТОТ. Відтак беруть за основу дані щодо населення до повномасштабної, й саме від цієї цифри будуть малювати явку у понад 70%, аби завищити кількість "виборців".

Це за задумом Кремля має додати легітимності "виборам" та створити картинку підтримки з боку місцевих окупації їх рідного краю. Проте цей фарс працює виключно лише на внутрішню аудиторію Кремля.

Читайте також: "Зрозуміли, що таке "руський мир": Лисогор розповів, що з окупації почала їхати молодь

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк