05.05.2024, 13:15

Окупанти вивозять на лом залишки Авдіївського коксохімічного заводу

Авдеевский коксохимический завод (АКХЗ)

Російські "визволителі" у знищеній та захопленій Авдіївці Донецької області вивозять на брухт залишки Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ).

Російські "визволителі" продовжують "зачищати" захоплені українські міста від усього, що може принести прибуток, повідомляє Час Пік.

За даними ]]>Центру національного спротиву]]>, окупанти вивозять на брухт залишки Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ).

"Російські "визволителі" звільняють українські міста від інфраструктури й займаються тим, що вміють краще – грабують.

Так, в захопленій Авдіївці росіяни почали вивіз лому з залишків знищеного ними коксохімічного заводу. Лом вивозять до порту Маріуполя. Звичайно, що дохід від реалізації отримають фірми-прокладки Дєніса Пушиліна.

З покращень в зруйнованому місті лише поклонний хрест, який цинічно встановили окупанти на місці міста, якого більше немає. 

Це і є "русскій мір": руїни, смерть, бідність та "духовність", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Як сьогодні виглядає Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ), який колись був одним з найбільших коксохімічних заводів у Європі, показано на фото, які опублікував Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

А таким Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ) був до російського "визволення".

Авдеевский коксохимический завод (АКХЗ) Авдеевский коксохимический завод (АКХЗ) ​​​​​​​Авдеевский коксохимический завод (АКХЗ) Авдеевский коксохимический завод (АКХЗ)

Читайте також: "Контрольні постріли у голову та серце": Стали відомі нові подробиці розстрілу окупантів українським "контрактником"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк