06.05.2024, 10:26

Як виглядають вулиці Сєвєродонецька увечері - фото

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області немає і половини населення, яке проживало до окупації. Місто порожнє. Особливо порожнеча помітна у вечірній час.

У мережі показали, як виглядають вулиці Сєвєродонецька ввечері, передає Час Пік.

Фото датовані 28 квітня цього року. На кадрах показано різні вулиці міста, багатоповерхові будинки. На вулицях темно, але темно також у більшості квартир. Світло горить лише у поодиноких вікнах. Люди не приходять вечорами із роботи, не займаються звичними справами.

Незаконна "влада" неодноразово заявляла про те, що в Сєвєродонецьку людей все більше, багато хто повертається. Однак насправді людей дуже мало. Якщо відняти з тих, хто зараз перебуває в місті, "гастролерів", то вікон, у яких світло, буде ще менше.

І не дивно. Адже, як повідомлялося раніше, у Сєвєродонецьку місцеві мало шансів на виживання. У місті дуже важко знайти роботу. Єдині, хто зміг прилаштуватися, - місцеві зрадники та "гості".

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу "]]>По Северу]]>".

Читайте також: Будівництво нових об'єктів і відновлення старих: які "плани" щодо Лисичанська озвучують росіяни та чи схоже це на правду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк