26.08.2023, 20:38

Спортсменка з Луганської області здобула срібну нагороду на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

спортсмены из луганской области

Спортсменка з Луганської області Наталія Олійник здобула срібну нагороду на чемпіонаті світу з пауерліфтингу.

Про це ]]>повідомила]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Спортсменка Луганської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Наталія Олійник здобула срібну медаль у категорії до 86 кг на чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату, який зараз триває у Дубаї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що своїм виступом Наталія встановила одразу три рекорди Європи - 145, 149 та 153 кг. Перше місце посіла спортсменка з Китаю з результатом 154 кг, третє - представниця Нігерії (152 кг).

Це не останній виступ Наталії на чемпіонаті, тож варто чекати нових нагород та рекордів. Наступний виступ спортсменки відбудеться 30 серпня.

Нагадаємо, спортсмен із Луганської області потрапив до фіналу першості світу зі стрибків у воду з вежі та отримав Олімпійську ліцензію. Він виступить на Олімпійських іграх, які відбудуться у 2024 році у Парижі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Робота для ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного: де знайти вакансію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: