26.03.2022, 13:35

Anonymous злили в мережу 28 Гб даних Центробанку рф та записали нове звернення до путіна

Anonymous

Група хакерів Anonymous виклала у відкритий доступ 28 Гб інформації Центрального банку рф. Серед іншого, у відкритому доступі опинилися конфіденційні відео та додатки, які використовує путін.

Хакерська група Anonymous 25 березня оприлюднила 28 Гб даних зі зламаного сервера Центробанку росії, повідомляє Час Пік із посиланням на закордонні ЗМІ.

"Ми розіслали ці документи в різні точки інтернету. Якщо документи піддадуть цензурі, ми будемо ділитися ними за іншими посиланнями", - заявили хакери в Twitter.

Серед опублікованої інформації є сотні аудиторських висновків та дані про власників банків. Хакери стверджують, що отримали доступ й до таємних угод ЦБ. Anonymous надали два посилання на згадані дані та стверджують, що документи містять економічні секрети росії.

Центробанк факт злому заперечує.

Крім того, хакери записали відеозвернення до президента рф путіна, в якому назвали його "брехуном, диктатором, військовим злочинцем та вбивцею дітей".

"Наразі ми публікуємо тисячі документів Центробанку РФ, різні транзакції, укази, доповіді. Люди дізнаються, яка насправді економіка Росії. Декларації, кореспонденція, торгові угоди, підписані з іншими країнами, секрети твоїх олігархів. Твої конфіденційні відео та програми використовуєш. Жоден секрет не приховати. Ми всюди. Ми у твоєму палаці. Ми за твоїм столом. Ми в кімнаті, коли ти спиш...", - йдеться у відеозверненні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: