04.05.2024, 18:24

РФ продовжує бомбити свої міста: на околицях Бєлгорода росіяни впустили авіабомбу, є постраждалі - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 4 травня на околицях російського Бєлгорода пролунав вибух у той час, коли армія РФ завдала ударів коригованими авіаційними бомбами по Харкову. Після цього кілька будинків у приватному секторі Бєлгорода охопила пожежу.

Про це повідомляють у місцевих Telegram каналах. Ймовірно, на Бєлгород також впав російський КАБ, повідомляє Час Пік.

Жителі міста повідомляють, що перед тим, як зіпхнув вогонь, вони чули звуки вибухів.

Також низка місцевих телеграм-каналів передбачає, що на будинок могла впасти російська авіабомба. Як пише телеграм-канал "Попіл", судячи з фото з місця вибуху, кілька будинків отримали серйозні пошкодження, які не властиві вибуху безпілотника.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков про причину вибуху не розповів, але повідомив, що постраждали троє жінок та двоє чоловіків.

"Їх із різними травмами (у тому числі осколковими пораненнями) доставили до міської лікарні №2. Загрози життя постраждалим немає. Внаслідок вибуху пошкоджено 30 приватних домоволодінь і 10 автомобілів. Господар будинку, який отримав найсерйозніші пошкодження, "дивом" залишився живим", - заявив Гладков.

Ракетну небезпеку перед вибухом влада не оголошувала. Вони також не пов'язали вибуху з можливим обстрілом з боку України.

Раніше бєлгородський телеграм-канал "Попіл" припустив, що на будинок у приватному секторі могла впасти російська авіабомба.

Раніше повідомлялося, що в березні за тиждень армія РФ на Бєлгородську область "упустила" 11 ФАБ-500.

Читайте також: У Шебекіно на Бєлгородщині невідомий дрон-камікадзе поцілив в АЗС - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: