22.09.2020, 21:51

В Україні запустять сервіс, який покаже, як і з чого виробляються продукти

Марина Началова | Всі новини автора
мобильное приложение

19 жовтня 2020 року в Україні запуститься мобільний додаток Virobnik.ua, за допомогою якого можна буде дізнатися, як виробляються улюблені продукти.

Як стверджують творці проекту, з цим додатком українці зможуть розпрощатися зі стресом з приводу якості продуктів і умов їх виробництва, передає Час Пік.

"Прямо зараз ми відвідуємо заводи і підприємства, щоб зібрати для вас достовірну інформацію про продукти, які ви їсте кожен день", - йдеться на сайті проекту.

Представники Virobnik.ua знімають відеоролики на виробництвах. Процес починається із зустрічі із заявником, обов'язково в присутності технолога виробництва. Зйомка відео триває 1-2 робочих дні. Як стверджується, всі члени знімальної групи мають медичні книжки.

Сценарій ролика узгоджується з заявником на всіх етапах виробництва задля дотримання професійної термінології та лексики і врахування побажань заявника. Через 14 днів з початку зйомок можна побачити фінальну версію відеоролика.

У Virobnik.ua заявляють, що виробник може внести в ролик пару правок, які будуть вигідно виділяти його серед конкурентів: наприклад, "це органічний продукт", "виготовлено за радянською рецептурою". При цьому творці проекту заявляють, що Virobnik.ua не рекламує певних виробників, а працює в інтересах споживачів і чесних та відкритих брендів.

Крім самого додатка, відеоролик публікується на Facebook, Instagram, YouTube.

Варто зазначити, що сьогодні Virobnik.ua вже працює в тестовому режимі. Українці можуть відсканувати QR-код і отримати інформацію про виробництво підгузників компанії "Біосфера".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк