29.08.2020, 15:11

Різанина у Сєвєродонецьку: патрульні рятували життя пораненому ножем чоловікові

Резня в Северодонецке: патрульные спасали жизнь раненому ножом мужчине

Непростою видалася ніч для патрульних роти ТОР у Сєвєродонецьку. Під час чергування вони надали допомогу пораненому чоловікові та затримали ймовірного злочинця, який наніс ножове пораненням в область серця.

Виклик про нанесення тілесних ушкоджень в одному з багатоповерхових будинків на проспекті Гвардійському у Сєвєродонецьку патрульні роти ТОР отримали близько півночі, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу патрульної поліції Луганської області.

Прибувши за викликом патрульні на підлозі в калюжі крові виявили 40-річного чоловіка з ножовим пораненням в область серця.

Поліцейські негайно почали надавати пораненому першу допомогу і підручними засобами зупиняли кровотечу до приїзду медиків. А пізніше допомогли донести чоловіка до карети швидкої допомоги.

З'ясувалося, що потерпілий чоловік пролежав на підлозі стікаючи кров'ю кілька годин. 

У цій же квартирі патрульні затримали ймовірного зловмисника, який поранив чоловіка. На кухонному столі лежав закривавлений ніж.

Чоловіка затримали за ст. 208 (затримання уповноваженою особою) КПК України. Його помістили в ізолятор тимчасового утримання. 

Передбачуваному зловмиснику загрожує відповідальність за ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ з позбавленням волі на строк до восьми років.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик