13.11.2020, 12:47

Мешканці Лисичанська будуть утримувати ще більше чиновників: ВЦА "розширює штат"

Марина Началова | Все новости автора
вца лисичанск

У військово-цивільній адміністрації Лисичанська вирішили розширити штат управління житлово-комунального господарства.

Відповідне розпорядження керівника ВЦА Лисичанська Олександра Заїки №680 від 12.11.2020 р. оприлюднене на сайті ВЦА, передає Час Пік.

Згідно з документом, "з метою підвищення ефективності діяльності" до штатного розпису управління ЖКГ з 16 листопада вносяться ще дві штатні одиниці: головного спеціаліста і головного спеціаліста відділу планування та економічного аналізу.

Примітно, що раніше цей відділ планували скорочувати, оскільки там було 4 секретарі на одного начальника. Однак, ймовірно, декого знадобилося забезпечити посадою. Як стало відомо нашій редакції, головним спеціалістом відділу ЖКГ може стати колишній заступник міського голови Лисичанська Андрій Якимчук.

Мешканці Лисичанська "у захваті" від рішення, адже нові "штатні одиниці" будуть отримувати чималу зарплату з міського бюджету, який наповнюють лисичани своїми податками.

Слід зазначити, що сфера ЖКГ - одна з найбільш проблемних у місті. Болючою темою, зокрема, є водопостачання, яке нерідко зовсім відсутнє, а в деяких районах у помаранчевій рідині, що тече з крана, страшно навіть мити руки.

Лисичани також невдоволені якістю централізованого опалення: доводиться віддавати тисячі гривень за холод у квартирах.

А тим часом управління ЖКГ в авральному темпі "освоює" бюджет до кінця року шляхом "екстреного" ремонту доріг.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик