23.01.2021, 13:00

"Борзометр зашкалює!": Жителі Лисичанська обговорюють нові тарифи на проїзд у маршрутках

Жители Лисичанска обсуждают новые тарифы на проезд в маршрутках

У Лисичанську планують підвищити тарифи на послуги з перевезення пасажирів. І поки у ВЦА оприлюднили діючі та запропонували обговорити нові тарифи, лисичани скаржаться на те, що деякі перевізники вже почали піднімати вартість проїзду.

У Лисичанську планують підвищити тарифи на послуги з перевезення пасажирів міськими маршрутами. Управління ЖКГ ВЦА м. Лисичанськ оприлюднило інформацію про нові ціни на проїзд на різних маршрутах та запропонувало лисичанам висловити пропозиції та зауваження щодо проекту розпорядження керівника ВЦА м. Лисичанська "Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів", повідомляє Час Пік.

В управлінні ЖКГ ВЦА м. Лисичанськ уточнили, що станом на 22 січня документ знаходиться в стадії обговорення і до прийняття відповідного розпорядження вартість проїзду на всіх маршрутах залишиться незмінною.

"Управлінням житлово-комунального господарства ВЦА м. Лисичанська доведено до відома перевізника про недопущення збільшення тарифів до прийняття відповідного розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області", - йдеться в повідомленні.

Також на офіційному сайті ВЦА м. Лисичанськ оприлюднені діючі тарифи на автобусних маршрутах загального користування. 

Однак у місцевих пабліках у соцмережі Facebook з'являються повідомлення від лисичан про те, що окремі перевізники вже почали піднімати ціни. При цьому, вони без попередження скасовують заплановані рейси, через що багато жителів міста не можуть вчасно дістатися до місця призначення.

Судячи з коментарів, в даному випадку мова йде про маршрут №107 "Кільце. Центральний ринок - Дібровка".

Люди обурені діями перевізника. Через скасування рейсів доводиться їздити в битком набитих маршрутках, а багато хто й зовсім не може виїхати на проміжних зупинках. Як відзначають пасажири, скасовано найбільш затребувані рейси.

Жители Лисичанска обсуждают новые тарифы на проезд в маршрутках Жители Лисичанска обсуждают новые тарифы на проезд в маршрутках Жители Лисичанска обсуждают новые тарифы на проезд в маршрутках Жители Лисичанска обсуждают новые тарифы на проезд в маршрутках Жители Лисичанска обсуждают новые тарифы на проезд в маршрутках Жители Лисичанска обсуждают новые тарифы на проезд в маршрутках

Крім того, жителі Лисичанська продовжують обговорювати заплановане підвищення вартості проїзду.

Варто зазначити, що частина лисичан розуміє, з чим пов'язане заплановане зростання вартості проїзду. Вони повністю на стороні перевізників та водіїв. Однак велике число городян обурені і залишають гнівні коментарі у соцмережах.

Люди незадоволені сервісом та станом транспорту, в якому їм доводиться їздити. Пишуть про те, що часто водії грубо поводяться з пасажирами. Ну, а про стан маршруток - розмова окрема...

Діючі тарифи на автобусних маршрутах загального користування:

Лисичанск

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик