01.03.2021, 13:46

Нове епідзонування: кількість "червоних" областей збільшилася

Ольга Романец | Все новости автора
эпидзонирование

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зарахувала до "червоної епідемічної зони" Житомирську область.

Тепер у списку "червоних" три області: Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська області, передає Час Пік з посиланням на міністра Кабінету Міністрів Олег Немчинова.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 03 березня 2021 р. "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області та застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки", - написав Олег Немчинов у Twitter.

У "помаранчевій" зоні поки Вінницька, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Рівненська та Тернопільська області.

Інші регіони і Київ - залишаються в "жовтій зоні".

Згідно з вимогами Міністерства охорони здоров'я, в червоних зонах повинна бути заборонена робота громадського транспорту, відвідування навчальних закладів, відвідування установ сфери культури, кінотеатрів, діяльність ТРЦ, кафе і ресторанів, а також відвідування закладів торгового і побутового обслуговування населення.

Читайте також: В Україні з'явиться "суд у смартфоні", - Зеленський

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик