07.04.2021, 10:06

АТБ запускає власну платіжну картку: які переваги дає картка АТБ-Pay

АТБ запускает собственную платежную карточку

За даними міжнародної дослідницької компанії Nielsen, покупцями магазинів "АТБ" є до 95% населення України, які здійснюють покупки продуктів харчування та супутніх товарів. Корпорація "АТБ" спільно з Райффайзен Банк Аваль та Visa запустила кобренд-проект власної платіжної картки-АТБ-Pay.

Про це повідомив голова ради директорів та гендиректор корпорації АТБ Борис Марков на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

Він зазначив, що АТБ-Pay має переваги картки Visa Gold.

"Карта АТБ-Pay дає всі переваги банківської карти Visa Gold, вона максимально зручна для клієнтів та безкоштовна для здійснення будь-яких транзакцій: поповнення готівкою у терміналах в магазинах АТБ, зняття готівки в банкоматах будь-якого банку України, регулярного переказу коштів з карт будь-яких банків. Ви можете здійснювати покупки в Україні та за кордоном, використовуючи пластикову карту АТБ-Pay або смартфон", - написав Марков.

Як зазначив голова ради директорів, гендиректор корпорації "АТБ", найголовніше - карта АТБ-Pay дає ексклюзивне право отримати істотні додаткові знижки на більш ніж 500 акційних товарів в торговій мережі "АТБ" та право участі у величезній кількості розіграшів призів і подарунків від постачальників та партнерів компанії.

"Потенціал випуску наших карт в Україні становить близько 20 000 000 штук. Наше завдання не просто емітувати мільйони карт, а зробити її основною банківською картою для клієнта, створювати нові зручні сервіси. Попереду - спільні мега колаборації АТБ-Pay з найбільшими торговими операторами різних сегментів торгівлі, з нашими ключовими постачальниками та партнерами. Запуск універсального мобільного додатку і багато інших цікавих бонусів", - написав Борис Марков.

На сьогоднішній день вже видали понад 50 тис. карт АТБ-Pay. З 6 квітня оформити карту можна в магазинах "АТБ" міста Запоріжжя і в будь-якому відділенні РБА України. Надалі проект впроваджуватимуть у всіх регіонах країни.

З умовами та механікою оформлення карти АТБ-Pay можна ознайомитися на офіційному]]> сайті ]]>"АТБ".

Читайте також:

В Україні з 1 травня всіх споживачів переведуть на річний газовий контракт: що зміниться

Українці мають право на безкоштовні стоматологічні послуги: список послуг у 2021 році

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик