09.04.2021, 20:55

Названі авто, на яких найчастіше скручують пробіг в Україні

авто

Для того, щоб більше заробити на продажу авто, деякі продавці скручують пробіг. За підрахунками експертів, це дозволяє продати авто вигідніше до 25%.

Український офіс перевірки історії автомобілів carVertical провів дослідження, в ході якого з'ясувалося, купуючи які авто можна "нарватися" на скручений пробіг, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

В ході перевірки експерти обробили дані, отримані від 570 тисяч машин.

Було встановлено, що найчастіше пробіг скручують у дизельних авто, оскільки вони долають великі відстані. Покупцям варто бути обережними - скручений пробіг виявили у 74,4% дизельних автомобілів, які були досліджені.

На другому місці машини на бензині. У 25% авто з бензиновим двигуном скручений пробіг.

Найбільш "безпечні" електромобілі та гібриди. Вони практично не піддаються скрутці та й сенс в цьому не завжди є, оскільки електрокари масово почали з'являтися тільки недавно.

Крім того, з'ясувалося, що найбільший шанс зіткнутися зі скрученим пробігом при покупці старого авто (1991-1995 років випуску). В середньому, продавці "відмотують" близько 80 тисяч км.

Однак і в більш нових авто не можна бути впевненим. Навіть у машин 2020 року випуску може бути скручений пробіг (більш детально можна ознайомитися в таблиці).

Були прецеденти, коли продавці скручували 400 тисяч км пробігу. Хоча це, як відомо, не приділ.

Читайте також: Запорізький автозавод може налагодити випуск авто, якого взагалі немає у продажу в Україні (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: