Як вибрати ідеальні гелі-змазки для поліпшення інтиму: 5 критеріїв

Ольга Станішевська | Все новости автора

Використання вагінального гелю точно покращить ваші інтимні стосунки, адже з ним ви відчуєте новий рівень зволоження, який непросто отримати природним шляхом. Проте як вибрати найоптимальніший варіант для сексуальних втіх з партнером, щоб і якісний був, і сподобався обом? За консультацією ми звернулися до представників бренду Durex, якому довіряють мільйони людей у світі. 

Експерти зазначають: інтимні гелі-змазки спеціально розроблені для додаткової стимуляції під час близькості. І кожна пара має змогу обрати найкомфортніший для обох вариант. Наприклад, Durex Play Tingling має нетиповий для інших гелів ефект морозного поколювання, тож засіб оцінять фанати цікавих сексуальних відчуттів, а гель Play Warming, навпаки, дарує відчуття тепла, що робить секс по-справжньому палким. 

Яка консистенція краща

Залежно від складу, всі гелі поділяються на 3 категорії: на водній основі, на силіконовій та масляні. Але немає відповіді, яка консистенція краща, бо кожен гель виконує свою функцію за різних умов. Найпопулярніші - водні лубриканти. Вони продаються в аптеках та супермаркетах, коштують недорого, не подразнюють шкіру навколо інтимних зон. 

Проте такі засоби швидко висихають - ділянка тіла стає липкою, що подобається не всім. Силіконові та масляні гелі добре та надовго зволожують і не висихають, тому оптимальні для “марафонів”, проте не для змащення девайсів. І тут ми переходимо до наступного пункту.

Сумісність з презервативами та іграшками

Для таких справ підходять лише лубриканти на водній основі. Вони дбайливо зволожують та не роз’їдають матеріал кондома чи іграшки. Пошкодження поверхні презервативу небезпечне - є ризик настання вагітності та/чи отримання статевої інфекції. 

Приємний запах

Більшість гелів не мають запаху, аби він не псував романтичний настрій. Зокрема, змазка Durex Naturals не містить ароматизаторів та барвників, має нейтральний запах. Її використання робить секс максимально природним, комфортним для обох партнерів та безпечним для здоров’я.  

Але є окрема категорія лубрикантів для оральних ласк, які приємно пахнуть, ще й смачні. Зазвичай, змазки мають аромат ягід та фруктів: полуниці, банану тощо. Ідеально для тих, хто комплексує через природний запах тіла.

Чи полюбляєте ви масаж?

Масаж - найпоширеніший вид прелюдії. Він допомагає розслабити тіло, налаштуватися на романтичний лад та розпочати пестощі. 

Для масажування зазвичай використовують олію, проте можна взяти інтимний засіб 2-в-1 - масажний гель. Він підходить для нанесення на все тіло, в тому числі зволоження інтимних зон. Гель від “Дюрекс” містить екстракт іланг-ілангу, аромат квітки має збудливу дію і надихає на нові сексуальні звершення.

Перевірений бренд

За статистикою, пари надають перевагу засобам відомого бренду. І якщо оберігаються кондомами від “Дюрекс”, напевне звернуть увагу й на лінійку зволожувальних засобів цього бренду. 

Враховуйте, що гелі намазують на надчутливі ділянки тіла. Щоб уникнути подразнення, псування жіночої мікрофлори, потрібно вибирати якісні засоби, які не підведуть.