22.01.2022, 13:30

На Луганщині прикордонники затримали українця, який намагався провезти в "ДНР" велику суму російських рублів та доларів

Луганская, Госпогранслужба

На Луганщині в пункті пропуску "Мілове" прикордонники під час огляду виявили в автомобілі схованку з великою сумою коштів різної валюти.

До пункту пропуску "Мілове" 20 січня транспортним засобом "Шевроле" прибув 40-річний громадянин України. Завідомо водій обрав рух по зеленому коридору, повідомляє Час Пік з посиланням на Держприкордонслужбу.

Прикордонники Луганського загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса помітили, що під час прикордонного контролю житель тимчасово окупованої території Донецької області був роздратований.

Під час поглибленого огляду автомобіля у багажному відділенні під обшивкою прикордонники виявили понад 1,8 млн рублів РФ іта 2,9 тис. доларів США. Також у схованці знайдено номерні знаки, видані окупаційною владою.  

За інформацією прикордонників, чоловік пояснив, що валютну операцію з грошима "провернув заради заробітку". Водієві було обіцяно винагороду - 2% від суми, яку він перевезе.

Співробітники митниці склали протокол за ст. 483 МКУ, незадекларовані кошти конфіскували. Номерні знаки, видані окупаційною владою, передали співробітникам компетентних правоохоронних органів.

Луганская, Госпогранслужба

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик