Якісна, недорога та швидка УЗД легень у Львові у медичному центрі Medialt

Ольга Станішевська | Все новости автора

На жаль, сучасні реалії змушують шукати заклади, в яких можна якісно та швидко зробити тест на COVID-19 та пройти ультразвукову діагностику легень. Діагностика легень дуже важлива, адже саме завдяки цьому методу можна виявити перші ознаки хвороби та запобігти її незворотнім, часто летальним наслідкам.

Ультразвукова діагностика характеризується високою точністю. Вона не опромінює та не шкодить організму. Таким чином можна оглядати одночасно кілька органів. Процедура дуже проста та швидка. А найприємніше, що ціна на процедуру у центрі Medialt вас приємно здивує. Тому, якщо вам необхідно зробити УЗД легень, у Львові ласкаво просимо до медичної клініки. 

Усю необхідну інформацію про процедуру, її вартість та лікарів, які вас консультуватимуть можна знайти на офіційному порталі закладу перейшовши безпосередньо по посиланню офіційного сайту.

УЗД діагностику необхідно проводити людям, які мають до цього відповідні показання. Так, дослідження легень необхідне людям, які:

  • Страждають довготривалим мокрим кашлем з виділеннями;
  • Мають хрипи та задишку;
  • Відчувають безпричинний біль у грудній клітці;
  • Мають підозри на онкологію;
  • Мають симптоми коронавірусної хвороби.

Щоб отримати направлення на процедуру УЗД, необхідно звернутися до свого сімейного лікаря. Також видача такого направлення знаходиться у компетентності терапевта та пульмонолога.

Зазвичай УЗД легень призначають після проходження рентгену для уточнення чи корекції поставленого діагнозу та у разі виявлення патології. Зокрема, за допомогою ультразвукового дослідження виявляють пневмонію, набряк легень, туберкульоз, онкологію та, звичайно, коронавірус.

Повторні УЗД призначають при довготривалому лікуванні затяжних хвороб, таких як пневмонія та плеврит. Це дозволяє спостерігати за динамікою одужання, а також за необхідності вносити відповідні зміни у протокол лікування. Ультразвукова діагностика набагато безпечніша у порівнянні з рентгеном. Вона дозволяється абсолютно всім пацієнтам, незалежно від віку та статі, а також вагітним жінкам на будь-якому терміні та у період лактації.

У медичному центрі Medialt використовують тільки новітнє медичне обладнання, яке є високоточним та безпечним для організму. Процедуру проводять компетентні та досвідчені лікарі. Звернувшись у даний заклад з необхідністю зробити УЗД легень ви можете бути цілком впевненими, що отримаєте точний результат в максимально короткий термін.

теги: