28.09.2022, 07:42

Кремлівські ЗМІ оголосили "результати" псевдореферендумів в Україні

Кремлевские СМИ объявили "результаты" псевдореферендумов в Украине

Кремлівські пропагандисти опублікували сфабриковані результати псевдореферендумів, проведених на окупованих територіях України.

ЦВК РФ оголосила перші результати псевдореферендумів, проведених на окупованих територіях України. Як стверджують російські пропагандистські ЗМІ, нібито переважна більшість виборців проголосувала за входження окупованих територій України до складу РФ, повідомляє Час Пік.

Як заявляють російські окупанти, "підрахували" 100% голосів та "підтримка" входження до складу РФ на всіх захоплених територіях України нібито набрала понад 97% голосів.

Постійний представник РФ при ООН Василь Небензя заявив, що "референдуми" було проведено у повній прозорості та з дотриманням усіх міжнародних правил. За його словами, "входження Донбасу до складу РФ" принесе населенню мир та полегшення.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що цей фарс на окупованій території не можна назвати навіть імітацією референдумів.

"Що намалюють замість результату, ми знали заздалегідь. Навіть розвідці не треба було особливо старатися. Погоджені цифри для цього фарсу були вкинуті у засоби масової інформації. Росія навіть не ховається", - сказав Зеленський.

Варто зазначити, що у мережі з'явилися фото "підрахунку" голосів. На фото багато порожніх бюлетенів, але такі бюлетені підраховують, як ті, що проголосували "за".

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик